Usluga 4
Posredovanje u izlasku na tržišta ruskog govornog područja, odnosno na tržišta Rusije, Ukrajine, Belorusije, Kazahstana, Uzbekistana.
Ukoliko želite da radite na tržištu ruskog govornog područja, pošaljite nam zahtev
Šta nudimo?
Na tržištima zemalja bivšeg SSSR-a radimo već 25 godina i odlično ih poznajemo. To su ogromna tržišta sa velikim potencijalom. Ako ste zainteresovani za izlazak na ova tržišta – mi vam možemo pomoći, jer znamo kako se to radi.
Detaljnije o usluzi koju nudimo
U zemljama bivšeg SSSR-a živi više od 250 miliona ljudi. Ove zemlje su na različitim nivoima ekonomskog razvoja, ali svakako se radi o perspektivnim i rastućim tržištima, prvenstveno je to trenutno tržište Uzbekistana – zemlje sa 34 miliona stanovnika, koja se nedavno otvorila prema svetu i čija ekonomija raste neverovatnim tempom. Mi znamo kako se radi na ovim tržištima, s obzirom na to da se ona značajno razlikuju od tržišta EU, pa čak i od tržišta Istočne Evrope, kako po pitanju zakona, tako i po pitanju mentaliteta. Pomažemo kompanijama iz Istočne vrope da se plasiraju na ovim tržištima i da na njima pronađu pouzdane dobavljače.
Prednosti
Već neko vreme živimo na Balkanu i razumemo potrebe i zahteve lokalnih preduzimača. Pritom smo stekli veliko iskustvo i u zemljama ruskog govornog područja i znamo na koji način ljudi sa Balkana mogu tamo uspešno da posluju.
Široki spektar usluga
Izlazak na tržišta zemalja bivšeg SSSR-a može biti realizovan u različitim formatima – od pronalaženja distributera i istraživanja tržišta do otvaranja predstavništva. Mi vam možemo pomoći u tome.
Marketing
Izlazak na nova tržišta je, pre svega, marketinški zadatak, a mi imamo sve što je potrebno za marketing na ovim tržištima. Znamo kako doći do informacija čak i kada se radi o izuzetno zatvorenim tržištima.
Poslovne veze i predstavnici
Imamo dobre poslovne veze na tržištima bivšeg SSSR-a, a u Kijevu (Ukrajina) i Taškentu (Uzbekistan) rade naši predstavnici koji nam pomažu u rešavanju zadataka naših klijenata iz Istočne Evrope.
Komentari
Magda Slavović
Za manje od mesec dana dobili smo masu korisnih informacija o tržištu za koje smo bili zainteresovani, na osnovu kojih smo korigovali našu izlaznu strategiju.
Mateja Predan
Zahvaljujući naporima Svjatoslava i njegovog tima, otvorili smo kancelariju u Moskvi, koja uspešno pokriva tržišta Rusije, Ukrajine i Uzbekistana.
Milan Ileś
Svjatoslav nam je pomogao u pronalaženju distributera u Rusiji, koji je samo ove godine kupio naše proizvode za skoro 300.000 evra. Hvala!
Šta vi dobijate?

Istraživanje tržišta
Pre izlaska na bilo koje novo tržište, ono se mora temeljno istražiti. Svaka zemlja je posebna na svoj način. Mi pomažemo našim klijentima da prikupe mnoštvo podataka o tržištu pre nego što se odluče o izasku na njega.

Pronalaženje partnera
Izlazak na novo tržište uvek predstavlja rizik, zato mnoge kompanije počinju od pronalaženja partnera u zemljama bivšeg SSSR-a. Možemo vam pomoći ne samo da pronađete partnera, nego i da proverite njegovu pouzdanost i finansijsku održivost.

Otvaranje kancelarije
Э Ozbiljno prisustvo na tržištu druge zemlje je teško bez prisustva u vidu kancelarije ili predstavništva. Možemo vam pomoći u otvaranju kancelarije po principu „ključ u ruke" – od pronalaženja osoblja do iznajmljivanja poslovnog prostora i registracije pravnog lica.

Ukoliko želite da radite na tržištu ruskog govornog područja, pošaljite nam zahtev
Made on
Tilda