Usluga 3
Usluge strateškog konsaltinga za preduzeća bilo koje veličine: razvoj novih strategija, izlazak na nova tržišta, razvoj poslovanja
Ukoliko vam je potrebna nova poslovna strategija, pošaljite nam zahtev
Šta nudimo?
Svjatoslav Birjulin autor je nekoliko knjiga o poslovnim strategijama, u prošlosti je bio izuzetno uspešan CEO, a danas radi kao konsultant za razvoj poslovnih strategija. Ukoliko vam je potrebna nova razvojna strategija – mi smo tu da vam pomognemo u tome.
Detaljnije o usluzi koju nudimo
U savremenom svetu se menadžment svakog preduzeća suočava sa izuzetno složenim zadatkom – istovremeno postizati visoke trenune rezultate i sprovoditi promene koje će omogućiti kompaniji da se pripremi za buduće izazove. Drugi zadatak je veoma složen i zahteva velike napore i znanja, pa ga je nemoguće rešiti bez odgovarajućeg iskustva. Svjatoslav Birjulin pomaže kompanijama da pređu ovaj složeni put razvoja strategije koristeći jednostavnu i efikasnu tehniku. Pozovite ga i za samo par meseci ćete imati novu strategiju.
Prednosti
Mi ne primenjujemo složene američke metode iz 80-ih godina prošlog veka. Naše metode su jednostavne i efikasne.
Polazna tačka je klijent
Metodologija izrade strategije Svjatoslava Birjulina zasnovana je na dubokom razumevanju potreba klijenta, trenutnih i budućih, što omogućava da se razvije strategija koja će donositi rezultate.
Nije potrebna nikakva priprema
Za izradu strategije prema metodologiji Svjatoslava Birjulina nije potrebna nikakva posebna obuka ili priprema saradnika. Vaši saradnici će znati sve što im je za to potrebno.
Brzo i efikasno
Tradicionalne metode izrade strategije oduzimaju mnogo vremena, a rezultat je glomazan i teško razumljiv dokument. Velike korporacije nemaju drugi izbor, ali za srednje po veličini kompanije takav dokument je nepotreban. Strategija razvijena po našoj metodologiji može biti izložena na 10-20 stranica, u veoma razumljivom formatu.
Komentari
Marko Strehar
Iznenađujuće efikasno. Nekoliko jednostavnih alata – i odjednom svi u kompaniji tačno znaju šta i kada treba raditi.
Mateja Predan
Za moje poslovanje strategija ima izuzetan značaj, jer se tržište brzo menja. Zahvaljujući metodologiji Svjatoslava Birjulina ne samo da smo dobili strategiju, nego smo naučili i kako da je brzo prilagođavamo.
Andrej Raznicin
Zahvaljujući metodologiji Svjatoslava Birjulina, naša kompanija ne samo da je pronašla razvoje puteve na svom osnovnom tržištu, nego je uspela i da izađe na tržište Istočne Evrope, što nam se ranije činlo nerealnim.
Šta vi dobijate?

Jasnu i razumljivu metodologiju
Metodologija Svjatoslava Birjulina je jednostavna i razumljiva. Svaki vaš top menadžer može učestvovati u radionici bez bilo kakve posebne pripreme. Potrebno nam je samo duboko razumevanje klijenta I njegovih potreba. Sve ostalo je tehnika.

Nezavisnost od konsultanta
Većina velikih konsalting kompanija razvija strategije za svoje klijente. Kao rezultat toga, klijent ne razume na koji način su strategije razvijene, pa kada je kasnije potrebno nešto promeniti u njoj, prinuđen je da se ponovo obrati konsultantu. Mi sve svoje klijente obučavamo metodama koje sami koristimo.

Kratki rokovi
U srednjim po veličini kompanijama menadžeri nemaju previše vremena za izradu strategija, jer su preopterećeni dnevnim obavezama. Iz tog razloga smo osmislili metodologiju koja vam omogućava da ovaj zadatak obavite za manje od 2 meseca.

Ukoliko vam je potrebna nova poslovna strategija, pošaljite nam zahtev
Made on
Tilda