USLUGA 2
Otvoreni treninzi i seminari na temu „Upravljanje saradnicima" i „Poslovna strategija"
Ukolikoželite da organizujete otvoreni trening Svjatoslava kod vas, uputite nam zahtev.
Šta nudimo?
Svjatoslav Birjulin, dugogodišnji generalni direktor, danas drži predavanja i lekcije širom Evrope. Ukoliko želite da Svjatoslav održi predavanje kod vas – kontaktirajte nas I dogovorićemo se oko svega.
Detaljnije o našoj ponudi
Svjatoslav Birjulin void dva izuzetno popularna treninga – „Upravljanje saradnicima" i „Poslovna strategija". Prvi je posvećen temi koja je detaljno razrađena u knjizi "Umetnost vođenja saradnika – strategije postavljanja pitanja i odgovora". Drugi se odnosi na savremene metode izrade strategije – bez besmislenih tabela 4*4 I zastarelih metoda. Jedinstvena metodologija Svjatoslava Birjulina omogućava izradu poslovne strategije u roku od 2 meseca, čak i kada kompanija to radi prvi put. Pozovite Svjatoslava i on će vas naučiti kako se to radi.
Prednosti
Naši treninzi su jedinstveni po tome što ih void osoba koja svoja predavanja bazira na sopstvenomdvadesetpetogodišnjem iskustvu.
Samo najvažnije
Svjatoslav Birjulin ne predaje samo teoriju, njegove lekcije sadrže veliki broj primera iz ličnog iskustva. Tokomobuke slušaoci rešavaju praktične zadatke, što je od neprocenjivog značaja za utvrđivanje gradiva.
Praksa za Istočnu Evropu
Svjatoslav Birjulin se ne bavi prepričavanjem američkih udžbenika o menadžmentu. U svojim knjigama i na treninzima on demonstrira realno radon iskustvo stečeno u zemljama Istočne Evrope, gde se misli i radi drugačije nego u Sjedinjenim Državama.
Živo i zanimljivo
Svjatoslav Birjulin je rođeni govornik koji je svoje umeće usavršio tokom poslednjih pet godina kroz redovno održavanje predavanja i treninga. Njegovi treninzi ne samo da su korisni, već su i izuzetno zanimljivi.
Komentari polaznika
Mačej Pavlovski
Izuzetno zanimljivo, edukativno i korisno! Samo praksa, bez "prazne priče".
Mateja Miklavčič
Uvek je interesantno slušati osobu sa impresivnim menadžerskim iskustvom.
Milan Simić
Nama koji živimo i radimo u Istočnoj Evropi nije lako pronaći dobar i kvalitetan trening. Ovaj je upravo takav!
Šta vi dobijate?

Konkretna znanja i veštine
Na predavanjima i treninzima Svjatoslav Birjulin analizira konkretne slučajeve i, ukoliko format treninga to dozvoljava – konkretne probleme polaznika.

Znanja koja možete primeniti odmah
Zahvaljujući praktičnoj dimenziji treninga, polaznici mogu početi primenjivati naučeno već sutradan po završetku treninga.

Nema „zakamuflirane prodaje"
Pojedini predavači na otvorenim treninzima predaju samo deo onoga što znaju, računajući da će preostali deo prodati za dodatni novac. Svjatoslav Birjulin sa zadovoljstvom deli svoje znanje i iskustvo sa polaznicima.

Ukolikoželite da organizujete otvoreni trening Svjatoslava kod vas, uputite nam zahtev.
Zahtev
Made on
Tilda