Šola za menedžerje
Za samo nekoliko dana lahko zvišate kakovost vašega vodenja v svojem podjetju - zahvaljujoč usposabljanju vaših vodilnih menedžerjev pri osebi, ki je sama bila na vodilnih položajih v več priznanih podjetjih kar 26 let. S tem bi sigurno povzdignili njihovo kakovost vodenja, na popolnoma novo raven.
Ukolikoželite da organizujete otvoreni trening Svjatoslava kod vas, uputite nam zahtev.
Naše usposabljanje potrebujete, v kolikor:
1. Načrti in proračuni v vašem podjetju se pogosto ne izpolnijo oziroma ne izvedejo, kot je potrebno;

2. Vodilni menedžerji sprejemajo majhna vprašanja in se nimajo časa ukvarjati z razvojem;

3. Sestanki niso konstruktivni - na njih se ne sprejemajo odločitve;

4. Odločitve se sprejemajo, vendar se ne izvajajo.

5. Podjetje izgublja svoj tržni položaj;

6. Vzdušje v ekipi je dolgočasno, ljudje ne verjamejo v uspeh;

7. Podjetje nima strategije in nihče izmed vodilnih ne deluje na njej.
Kaj je "šola menedžerjev"?
Šola menedžerjev je program, kjer se teorija izmenjuje s prakso. Običajen potek usposabljanja je en dan teorije, nato 2-3 tedne uporabe teorije v praksi, nato spet teoretična lekcija. V običajnih primerih 80% informacij pozabimo 3 dni po treningu. V naši "šoli menedžerjev" to preprosto ni mogoče.

Delo se začne z izrecno revizijo vašega podjetja. Katere so njegove značilnosti? Ključni izzivi? Kakšna je stopnja usposobljenosti osebja? Kaj je treba poudariti med treningom?

Pri usposabljanju se ne osredotočamo na strokovno usposabljanje, temveč na vodstvene kompetence. Vodja bi moral biti sposoben organizirati delo drugih in ne delati vse sam. Ne učimo direktorjev logistike, da se ukvarjajo z logistiko. Naučimo ga, da je pravi direktor.

"Šola menedžerjev" - štiri do šest dnevni tečaj usposabljanja, sestavljen iz več modulov, ki trajajo en do dva dni. Konkreten potek se izbere predhodno s stranko.

Zakaj mi?
Svjatoslav Birjulin
Avtor metodologije in vodja usposabljanja je direktor podjetja KVAN Svetovanje Svjatoslav Birjulin. V preteklosti je bil izkušen generalni direktor, nato pa znan poslovni svetovalec in predavatelj.
"Domača naloga"
Na koncu vsakega šolskega dne udeleženci prejmejo "domačo nalogo" - praktično delo, ki ga opravljajo med učnimi vajami. Naslednji šolski dan se začne z analizo domačih nalog. Kaj se je zgodilo? Kje so se pojavile težave?
Praktika
Teorija in praktični primeri so v razmerju 70:30
Отзывы 1
Milan Ribar
Trening „Škola za menadžere" bio nam je veoma koristan, uprkos činjenici da smo razgovarali uz pomoć prevodioca. Iskustvo Svjatoslava je ogromno i veoma korisno.
Sonja Stojković
Odslušala sam mnogo različitih treninga za menadžere, ali ovaj je bio najkorisniji. Ispisala sam čitavu svesku raznih ideja i misli! Hvala!
Luka Donkov
Veoma informativno. Posebno su mi se dopale priče iz ličnog iskustva koje je Svjatoslav izneo, jer je tako lakše razumeti kako ova znanja primeniti u praksi.
Ukoliko želite da pozovete Svjatoslava Birjulina da održi trening „Škola za menadžere" kod vas, uputite nam zahtev.
You agree with our Terms and Conditions
Made on
Tilda